Première bij het Euregio Vocalistenconcours

15/11/2016

Voor het eerst heeft aan het Euregio Vocalistenconcours een vocaal ensemble meegedaan. Zondag 20 november om 15.30 uur zullen zij in de in de Nederlands Hervormde Kerk in Terborg in het Prijswinnaarsconcert van dit concours te horen zijn. De acht meisjes vormen de Jugendschola im Jugendchorzentrum Süd. Zij kregen van de jury een 2e prijs toegekend.

Dit jaar hebben tijdens het Euregio Vocalistenconcours dat op 12 november j.l. plaatsvond in Heek (Dl.) 29 mensen in de leeftijd van 15 en ouder hun talenten laten toetsen.
De prijswinnaars zullen tijdens het Prijswinnaarsconcert allemaal een lied uit het concours repertoire zingen, te beginnen met de jongste deelneemster die de aanmoedigingsprijs won. Het is boeiend om de opbouw in stemvorming te horen, omdat de winnaars optreden van niveau A (de beginners) naar het eindniveau C, waarna de kandidaat beroepszanger(es) zal kunnen worden.

Iedereen is van harte welkom op het Prijswinnaarsconcert op zondag 20 november aanstaande vanaf 15.30 uur in de Nederlands Hervormde Kerk in Terborg. De entree is vrij.

Voor meer informatie over het Euregio Vocalistenconcours en het Prijswinnaarsconcert verwijzen wij u naar www.euregio-vokalwettbewerb.de.

 


Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariet Jansen (0315 - 32 48 55 of marietentoon@planet.nl).

Terug

hoofdstraat-terborg2.jpg